Route


Stationsvilla Princenhove is gevestigd aan de Driebergseweg 26 in Zeist, vlak bij de A12 en direct naast treinstation Driebergen-Zeist. Stationsvilla Princenhove in Zeist is centraal gelegen in het midden van Nederland, op tien kilometer afstand van Utrecht en vijftien kilometer van Amersfoort. Amsterdam en Schiphol liggen op zo’n vijftig autominuten. 

De aansluiting op snelweg A12 en de nabijheid van bus- en treinstation Driebergen-Zeist maken onze vergaderlocatie uitstekend bereikbaar met auto én openbaar vervoer.


Routebeschrijving

Stationsvilla Princenhove is gevestigd aan de Driebergseweg 26 in Zeist, vlak bij de A12 en direct naast het Stationsplein van het vernieuwde treinstation Driebergen-Zeist.

 

Met de auto

Kies vanaf de A12 de afrit Zeist. Sla na circa 500 meter bij de stoplichten linksaf naar de Odijkerweg. Direct rechts bevindt zich de parkeerplaats van Stationsvilla Princenhove.

 

Met openbaar vervoer

Kies vanaf het treinstation de uitgang richting Zeist en het busstation. Steek bij bushalte J de Odijkerweg over in de richting van de stoplichten. Stationsvilla Princenhove bevindt zich links op de kruising.


 

Locatie 


Driebergseweg 26
3708 JC Zeist
06-10557502
info@princenhove.nl